(iOS) PickCrafter - Hra na řemeslo při nečinnosti drahokamy generátoru cheatů
Feb 19, 2022 10:23:55 GMT -5
Post by kenduatarubno on Feb 19, 2022 10:23:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ PickCrafter - Hra na řemeslo při nečinnosti ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PickCrafter - Hra na řemeslo při nečinnosti IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ drahokamy generátoru cheatů ▞▞▞
▞▞▞ PickCrafter - Hra na řemeslo při nečinnosti 2022 version ▞▞▞
Nelze klepnout na šéfy a většinu mobů
PickCrafter - rafinovaná hra v režime nečinnosti Simulácie quue
levné, závadné, šéfové nemají měřítko ani náznaky a odměny za reklamy jsou ve srovnání s ebenezer scrooge skoupé... pouze vykupující kvalitou je nostalgie sbíraná z do očí bijící krádeže notchovy práce
Hra se mi líbí, protože je strašně zábavná
Jenom tam je blby ze to neni realyta vuci minecraftu bedrok-obsidyan nevykopu drevenym krumpem:/
PickCrafter - Idle Craft Game Simuliaciniai wbx
Texturepack se mi moc nelíbí ale jinak super:-) Další věc co vytknout je tenhle update...
Docela solidní hra. Reklamy se někdy odmítají načíst, takže nemohu získat bonusy. Postup se zpomaluje kolem úrovně Mesa, ale nedospěl k plazení. Nečinný aspekt hry není příliš efektivní, takže pro efektivní postup je vyžadována aktivní hra.
Blba hra Takova nud
Run if is to rare, prošel jsem to dvakrát a našel jen jeden.
S 3rebirth jsem přišel o účet
Tato hra je hloupá, protože si nemohu ani stáhnout aplikaci, protože se stále instaluje a instaluje a instaluje znovu. Bylo by lepší, kdybyste tuto chybu opravili.
Žádné reklamy se nezobrazují, pouze pokud stisknete tlačítko Přidat
Tohle je prostě hrozné. Je mi devět let a málem jsem si něco koupil. BEZ JAKÉHOKOLI VAROVÁNÍ JEN VYSKOČÍ. POKAŽDÉ, KDYŽ SI MYSLÍM, ŽE JSEM NĚCO KOUPIL. HROZNÁ HRA. SMAŽTE TUTO STRAŠNOU HRU PROSÍM!! TOTO NENÍ VHODNÉ PRO DĚTI. Někteří lidé musí souhlasit, že steam verze je lepší. Pokud existuje. (a ano, mám počítač)
Velmi pěkná hra, měl jsem ji asi 11 měsíců a tak rychle jsem získal 5 prestiží! také je to nejnávykovější hra všech dob a rozhodně jsem překonal 3x všechny stromy dovedností.
Po asi týdnu nefungovali ikony dole
Velmi dobrá hra, ale potřebuje nějaké zóny
Je to dobrá hra.
Myslím si, že je to super hra a doporučuju alespoň vyzkoušet, ale chci upozornit také na první chybu u druhé hry MergeCrafter, protože když si ji stáhnu a nejedu do nastavení můžu nekonečně brát tu odměnu za stažení do PickCraftu a proto se mi líbí super (rychlé těžení nebo jiná schopnost, kterou má můj krumpáč)takže můžu bez limitu používat super schopnost. Děkuji za přečtení 😉!
Hodnotím 5 hvězdičkami, protože je to návykové, ale jeskynní část je velmi těžká, protože potřebuji 400 obsidiánů, ale je to v pořádku🤗 a téměř mám plné smaragdové brnění
:-( Byl jsem v Endu a mám sice všechny věci ale jsem v bolesti :-(
dobře ale škoda že nemůžeš jít do světa tak to je
je to chytlava pohoda
Chcete-li obnovit zálohu systému
Mohla by se zlepšit na krumpáč z truhly
Pokaždé, když spustím aplikaci, uvíznu na obrazovce načítání. Musím dát nízké hodnocení, dokud to nebude opraveno.
Po poslední aktualizaci nelze nainstalovat, ostatní aplikace ano.
Je to fajn hra a těším se na další aktualizace
Jak mohu stáhnout starou verzi, tato aktualizace je na hovno
WiNoJoE sez: odinstalování té zatracené aplikace, pro mě příliš mnoho aktualizací. Každý den tu přichází další. Dnes jste žádnou nedostali? Neboj se, dev měl kocovinu, bude to tady zítra.
Pamatuji si, že jsem to hrál před měsícem a nic se nezměnilo na stejné hře, kterou znám a miluji
hloupost
Epic Heroes War: Super Heroes Macera Oyunları grw
jeto super hra !!!!!!!!
To je tak nechutný že se mi z toho chce blejt, vraťte to zpět jinak to odinstaluju !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
Opravdu zábavné a zábavné 5 z 5
PickCrafter - Hra na řemeslo při nečinnosti Simulátory siy
Červené cukroví by nemělo být vyrobeno z modrých cukrovinek a modré cukroví by nemělo být vyrobeno z červených cukrovinek
WERE IS DA PICAXE NA OBRAZOVCE DA
Mohlo by tam být vice map